kolmapäev, 9. aprill 2014

Alkoholiühik (ka grillspetsialist)

Mida see kevad muud on, kui võimalus nina täis võtta ja elust rõõmu tunda! See kolleeg suudab mõelda vaid volbri- ja jaaniöö võtmes, tahab iga päev kuskile “istuma” minna. Kui istumiseks ei lähe, siis joomata ka ei jää ning sageli juhtub, et õhtupoolikul tuleb telefonile kõne, kus juba õpris švipsis ent rõõmus kolleeg on omale siiski kaaslased leidnud ning kutsub sind ühinema. Järgmisel päeval on see kolleeg kas kahtlaselt vaikne ja pahur või — olenevalt akumuleeritud värske õhku ja päikeseenergia hulgast — valmis õhtul jälle “midagi tegema”. Sageli on alkoholiühiku üheks variatsiooniks nn grillspetsialist, kes kevaditi juba varakult vorstikestele mõtlema hakkab. Isegi rõdul sossutamine on tema jaoks grillimine ja ketšupeid on ta juba jõuludest varunud.

 -via Delfi.